El nou canal Fibracat TV ha iniciat les emissions en fase de proves a través de la TDT. Des d'ahir a les 6 del matí, la nova iniciativa de l'empresa de telecomunicacions manresana Fibracat ocupa la freqüència on fins ara es podia veure Rac 105 TV, que arriba a més del 92% de la població de Catalunya, en emissió en proves. Es preveu que el dilluns 15 de juny arrenqui la programació, orientada a «fer visible les desigualtats i apostar per un canvi de paradigma», segons els seus impulsors.

El canal de televisió serà l'altaveu dels valors de Fibracat com a empresa compromesa amb la societat i amb les persones. L'operador català de telecomunicacions trasllada al nou canal de televisió els objectius corporatius: l'empoderament femení i la tecnologia, amb continguts revolucionaris i formats menys lineals, que tenen més a veure amb internet que amb la televisió convencional.

Els continguts i els formats seran inèdits, i hi haurà cares conegudes i també figures emergents del sector tecnològic. «Serem impactants. Volem fer una televisió que trenqui amb la televisió convencional», afirma Meritxell Bautista, presidenta de FibracatTV. El canal emetrà en streaming, a la carta a www.fibracat.tv i a la plataforma Fibracat Plus, i impulsarà la participació a les xarxes socials.