L'escriptora catalana Núria Pradas (Barcelona, 1954), veïna de Sant Esteve Sesrovires, signarà avui dijous a Manresa exemplars de la novel·la Tota una vida per recordar (Columna), que fa uns mesos va obtenir el Premi Ramon Llull de narrativa. Aquest guardó és el més ben dotat de les lletres catalanes, amb 60.000 euros, juntament amb el Premi Sant Jordi. L'acte tindrà lloc a partir de les 19 h a la Llibreria Parcir.

Tota una vida per recordar explica la història d'una jove de Nova York que creua els Estats Units l'any 1932 per traslladar-se a Los Angeles amb la voluntat de treballar als estudis Disney d'animació. A través d'aquest relat ambientat a les dècades dels anys 30 i 40 del segle passat, Pradas tracta sobre la capacitat de superació d'un personatge femení que intenta fer-se un lloc en un ambient molt masculí. A més, la novel·la també parla de reivindicacions laborals, el món de l'animació en un Hollywood amb un auge creixent i del paper dels sindicats i la màfia.

Podeu llegir aquí l'entrevista que va publicar aquest diari fa unes setmanes.

Després del confinament, la Llibreria Parcir ja ha dut a terme dos actes de signatures presencials, primer amb Rafel Nadal (autor de Mar d'estiu, del segell Univers) i, després, amb Laia Aguilar (Destino), que va guanyar el Premi Josep Pla amb la novel·la Pluja d'estels.