La llibreria Cal Cisteller de Navàs ha programat tres presentacions d'autors que han tret llibre recentment, l'actor Roger Pera, el periodista Toni Cruanyes i l'escriptor Rafel Nadal. Les trobades tindran lloc a l'aire lliure a la granja de Cal Mujal.

El divendres 19 de juny, a les 19 h, en un acte que presentarà Quim Pujolar, Roger Pera parlarà d' Èxit (Angle), un llibre de memòries on parla sense embuts de la seva addicció a les drogues i de la lluita per sortir-ne. El dissabte 27 de juny (12 h), Toni Cruanyes, presentador del TN Vespre de TV3, conversarà sobre Un dels nostres (Pòrtic), un volum en el qual explica les vivències d'informar durant els dies més convulsos del procés. Quim Pujolar i la periodista Mireia Prats (TV3) també participaran en la trobada.

El dimarts 7 de juliol (19 h), Rafel Nadal presentarà dos llibres: Mar d'estiu (Univers) i El somni d'en Blai, un conte solidari per donar a conèixer la fibrosi quística que ha il·lustrat el navassenc Valentí Gubianas. Francesc Serrat presentarà l'acte.