El periodista i escriptor Manuel Cuyàs, que entre altres vessant va destacar com biògraf de l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol, ha mort aquest dilluns 15 de juny a la matinada, a l'edat de 67 anys, com a conseqüència d'una llarga malaltia.

Cuyàs va exercir sobretot com a periodista, i en destaca la seva carrera a El Punt Avui, del qual fou director adjunt. Nascut a Mataró l'any 1952, era fill de l'artista Manuel Cuyàs i Duran i és germà de l'artista Jordi Cuyàs i Gibert.

Es va llicenciar en Història de l'Art per la Universitat de Barcelona, on va coincidir amb Cirici Pellicer, Porter Moix, Oriol Martorell o Daniel Giralt-Miracle, entre altres.

Va ser cofundador del setmanari El Maresme (1977-82) i de la revista Mataró Escrit (1986-94). Va començar a col·laborar al Punt Diari el 1987 com a articulista d'opinió. Quan El Punt del Maresme va aparèixer, el 2 de febrer del 1995, va esdevenir-ne el director editorial. També ha estat gestor cultural a l'Ajuntament de Mataró i de l'Olimpíada Cultural. El 2001 va ser designat nou director de l'edició Catalunya d'El Punt.

Va desenvolupar també la faceta d'escriptor, publicant uan desena d'obres, entre les quals la biografia de Jordi Pujol, formada per un total de tres volums.

Participà també en tertúlies a RAC1, Catalunya Ràdio, TV3, 8TV i TVE.