La situació generada per la covid-19 ha impedit enguany la posada en escena de la col·laboració entre artistes i cellers de Vi_suals. Per aquest motiu, els projectes artístics engegats es presentaran el 2021. Tot i això, el Vi_suals tindrà representació a les xarxes en la que serà la 3a edició de la Fira Viba, que tindrà un format semipresencial.

Entre el 15 i el 21 de juny es penjarà un petit vídeo on es mostra el treball que han començat a fer els artistes plàstics, sota el comissariat Artístic de la Taula d'Arts Visuals de la Catalunya Central, i els cineastes, coordinats per Cine Club Manresa. A banda, des de Foto Art Manresa es mostraran algunes de les imatges de l'edició del 2019.

Hi participen els artistes Pep Jaumandreu, Tamara Hernández, Hök, Carme Magem, Carme Margarit, Jaume Mestres, Assumpta Pla, Joan Ramon Reig, Enric Rodó, Elisabet Salat, Teresa Soler i Mariona Vilaseca. I els cineastes Pau Gros i Carla Soza.

Des de Cine Club Manresa, cada dia es penjarà l'enllaç al web cineclubmanresa.cat d'un dels curts cinematogràfics que s'han elaborat en edicions anteriors del cicle Vi_suals i que mostren el món del vi des de diferents perspectives. És una bona ocasió per mostrar els curts "En el més ençà" d'Ariadna Torres, "Les arrels" de Xavier Moreno i Alèxia Lleonart i "Preneu i beveu", de Marc Alberti Pradera. Durant la Fira ViBa també es penjaran els treballs audiovisuals vinculats a la cultura vitivinícola.

Visuals... va néixer fa dotze anys. Més tard es va reconvertir en Vi_suals en l'establir una col·laboració amb la DO Pla de Bages, amb l'objectiu d'unir esforços pel suport a la creació artística i a la cultura vitivinícola de la nostra comarca. Des de fa dos anys es realitza conjuntament amb la Fira ViBa.