El divendres, 10 de juliol a les 20 h es podrà veure a la pantalla de la sala gran del teatre Kursaal en streaming des de la Biblioteca de Catalunya l'obra 'Assedegats', el darrer muntatge de LaPerla29 que s'estrena el 6 de juliol en el marc del Grec 2020 Festival de Barcelona i amb la qual torna la programació a la Biblioteca després de l'aturada per la Covid 19.

El Kursaal de Manresa, juntament amb l'Atlàntida de Vic, el teatre auditori de Granollers i el teatre de Manacor, a més a més del claustre dels Jardins de Rubió i Lluch del mateix recinte de la Biblioteca de Catalunya, projectaran en streaming una de les funcions que es presentaran entre el 6 i el 17 de juliol d'aquesta obra de Wajdi Mouawad (autor de l'exitosa i punyent 'Incendis') i Benoît Vermeulen. Dirigida per Oriol Broggi, està interpretada per Guillem Ballart, Sergi Torrecilla i Carla Vilaró i compta amb la col·laboració especial de Clara Segura, Ivan Benet i Xavi Ruano.

Amb aquesta iniciativa El Galliner i el teatre Kursaal volen acostar i recuperar el gènere teatral a la ciutat després de mesos d'aturada i, alhora, apostar per explorar noves fórmules d'expressions artístiques que portarà la 'nova normalitat'.

Les invitacions per aquest espectacle ja estan disponibles a partir d'avui divendres, 26 de juny per internet (www.kursaal.cat) i a taquilles que, estan obertes en horari especial, de dimarts a divendres i de les 11h a les 13h.

Les mesures de seguretat i higiene estaran garantides, i l'espai quedarà reduït al 50% el seu aforament i on, de moment, serà obligatori fer ús de mascareta durant la funció.