El Konvent Piano ha tornat la vida cultural a Cal Rosal després del llarg confinament per la covid-19. I ho ha fet amb una programació aquest cap de setmana que hi ha portat fins avui caps de cartell a nivell nacional però també amb una producció pròpia

El fil conductor dels espectacles ha estat el piano tocat per intèrprets de diferents generacions que conreen diferents estils i gèneres. Divendres es va poder escoltar Marco Mezquida, Clara Peya i una grata sorpresa que no havia estat anunciada: Sílvia Pérez Cruz. La cantant de Palafrugell va ser ovacionada. També van actuar Bru Ferri i Rodríguez Hernández, Outkid. Aquest duet de piano i bateria del Konvent va interpretar un repertori de composicions pròpies i va oferir «una música molt intensa», ha explicat a aquest diari el mateix Ferri.

I ahir també va afegir-se al cartell Agustí Fernández. Els dos concerts van aplegar un centenar de persones cada dia i les entrades estaven exhaurides feia dies.

El Konvent Piano encara té corda avui, diumenge. A les 12 del migdia, s'ha programat un vermut concert amb la pianista Neus Peris, que tocarà música clàssica.