Andorra Turisme organitza, amb el nom d''Andorra Mountain Music', un festival de música per als caps de setmana d'agost i el primer de setembre amb l'objectiu "d'atreure visitants que pernoctin al país", ha informat aquest dilluns en un comunicat.

El festival s'articula en sis concerts "d'artistes de fama internacional" que se celebraran al poble de Soldeu, a l'aire lliure, en la plataforma construïda per albergar competicions d'esquí alpí.

Segons Andorra Turisme, la combinació de concerts i naturalesa "és un reclam únic" i una proposta atractiva per a turistes que vulguin gaudir d'un festival musical en un entorn únic i amb seguretat.

Els artistes

La cantant Mónica Naranjo serà l'encarregada d'inaugurar el festival l'1 d'agost i en la seva actuació "recordarà tots els seus 'hits' amb més energia que mai".

El següent dissabte serà el torn de Don Diablo, "un dels pioners de la música 'dance' i una llarga llista de supervendes", i el dissabte 15 d'agost actuarà l'artista sevillà Beret, un fenomen viral entre el públic més jove, subratllen els organitzadors.

"Un dels plats forts", segons Andorra Turisme, serà la banda Texas, que actuarà el 22 d'agost i interpretarà el seu últim àlbum, recopilatori dels seus millors temes dels seus 30 anys de carrera.

L'última actuació d'agost anirà a càrrec de Bob Sinclar (29 d'agost), "rei de les pistes de ball i famós per les seves mescles sorprenents", destaca l'organització.

El festival acabarà el dissabte 5 de setembre amb l'actuació de la soprano Ainhoa Arteta, que tindrà un format diferenciat i se celebrarà a la plaça del Consell General a Andorra la Vella.

La presentació de l'esdeveniment ha tingut lloc aquest dilluns, i en ella han participat el director gerent Andorra Turisme, Betim Budzaku, i la ministra de Turisme, Verònica Canals.

Concerts amb mesures de seguretat

Andorra Turisme també ha explicat que el recinte i les instal·lacions de l'Andorra Mountain Music "disposen de l'aprovació i la supervisió del ministeri de Salut del Govern d'Andorra".

En aquest sentit, l'organització assegura que l'esdeveniment complirà amb la normativa de seguretat i higiene per oferir als assistents "una experiència única i segura".

Els concerts començaran a les 20.00 h i els accessos s'obriran dues hores abans per facilitar una entrada gradual al recinte, i en finalitzar les actuacions principals hi haurà sessions amb DJ andorrans fins a les 23 hores.

Les entrades es posaran a la venda, amb preus entre els 25 i els 39 euros més despeses de gestió, a partir d'aquest proper dijous 9 de juliol a través de la web www.visitandorra.com i la plataforma www.ticketmaster.es.