"Contradiccions" (Temps Record, 2020), el tercer àlbum d'Anaïs Vila, sonarà a la Sala Petita del Teatre Kursaal de Manresa per primera vegada, després de l'ajornament de la presentació inicial prevista pel 13 de març al Teatre Conservatori i que coincidí amb l'inici del confinament. Vila presentarà les noves cançons amb tota la banda en un concert doble el 15 i 16 de juliol, a les 20 h. En el nou directe, el públic podrà gaudir de la seva evolució sonora i del nou univers estilístic, ple de reflexions i de crítica social. Les guitarres elèctriques i els sintetitzadors marquen el nou espai sonor de la cantautora, que deixa enrera la vessant més acústica i busca un nou camí amb una instrumentació sense baix elèctric.

L'acompanyaran, dalt l'escenari, els músics i productors del disc Andreu Moreno (bateria i bass synth) i Pep Soler (sintetitzador, sàmpler i coros). També el bagenc, Mateu Peramiquel (teclat i coros) i el barceloní Oriol Guillén (guitarra elèctrica). Vila desgranarà els seus temes amb la seva veu i, aquesta vegada, també amb la guitarra elèctrica com a protagonista. La gestió de les emocions, la crítica al materialisme o l'egoisme amb el que vivim el dia a dia sóntemes que apareixen en les noves cançons. "Contradiccions" el formen 10 temes amb música i lletra de Vila i "Realitat paral·lela", l'adaptació musicada d'un poema d'Anna Gual. Sona d'avui, sona real, sona de dins, sona madur.

"Contradiccions" es va publicar a totes les plataformes digitals el divendres 24 de gener i també es pot trobar en format físic a les botigues oficials de discos de Catalunya. Aquest juliol també sonarà en directe el dissabte 18 a Sant Martí de Centelles (amb banda) i el divendres 31 (a trio) a Sant Salvador de Guardiola.