Els terrassencs van portar dissabte nit la festa a l'exterior del Palau Firal de Manresa entre proclames d'agraïment als sanitaris i a les iniciatives a favor de la cultura com aquest festival, mentre que els assistents no van parar de ballar i cantar les lletres més exitoses del grup des del minut 1 del concert.

La major part del públic va respectar les normes de seguretat durant la vetllada i es va mantindre les mascaretes i la distància, cosa que no va impedir en cap moment que tothom gaudís de l'energia musical de Doctor Prats. El cantant, Marc Riera, va expressar que "el sector de la música està passant una època complicada, però si tots junts empentem, el camí serà més fàcil", fent referència a la cançó caminem lluny, la qual va sonar a continuació.

La pintura fluorescent també va ser protagonista a la pell dels més joves, tal com passa en tots els seus concerts, però en aquest cas es va distribuïr de manera individual per tal d'evitar el contacte directe entre les persones.

La darrera actuació musical del Festival Vibra va aplegar aproximadament un total de 400 persones seguint el protocol habitual de prevenció enfront del virus amb tot un desplegament de dispensadors de gel hidroalcohòlic i assegurant la separació entre els grups d'assistents.