Moià ha programat un nou festival pel proper 16 d'agost que fusionarà la poesia amb la música trap. Amb el nom de, F*cking mots, el certamen té per objectiu "explorar l'exercici poètic des de formes variades i variables fent ús d'allò que les dues disciplines tenen en comú: l'ús de la paraula". La idea és que poetes i músics intercanviïn recursos expressius i artístics. Algunes de les propostes que es podran veure seran, per exemple, el grup de trap del moianès Click02, que adaptarà i interpretarà poemes de Josep Carner amb estètica i ritmes trap, o bé un recital de lletres trap-reggaeton en format de lectura poètica per part de La Rateta ja no escombra l'escaleta.

Les altres propostes que es podran veure al festival seran les del periodista i professor de música electrònica Oriol Rossell, que convidarà el públic a percebre el fet poètic des d'una perspectiva diferent, ja que farà un repàs "per les contracultures i els usos i abusos que han tingut en la poesia". VNX serà una altra "aparició trapera" des de Monistrol de Calders, i les poetes Juana Dolores Romero Casanova, Guim Valls, Anna Gas i David Caño llegiran les seves obres sobre bases de trap, que punxarà Nerea Campo.

L'esdeveniment comptarà amb un format reduït i se celebrarà el 16 d'agost al Parc Municipal de Moià, un espai ample que, segons l'organització, "permet seguir amb atenció les indicacions en matèria de protecció i seguretat sanitària".