Tres joves actrius bagenques, Sílvia Cordero (Fonollosa), Maria Palazón (Cardona) i Clara Badia (Manresa), van debutar ahir en el muntatge del musical Per sobre de totes les coses, en una proposta de caràcter semiprofessional que es representa fins demà al teatre l'Amistat de Premià de Mar. La Caixa del Trons ha portat aquest muntatge que dirigeixen els actors i músics Marc Flynn (Mataró) i Dídac Flores (Cardona), a través de l'empresa Suerte en mi vida producciones. També han comptat amb la col·laboració del ballarí i coreògraf Enric Marimon.

Per sobre de totes les coses es va estrenar a Barcelona el 2014, i un dels protagonistes va ser qui ara n'és un dels directors, Marc Flynn. Animats per l'èxit de fa 6 anys, Flynn i Flores han creat un espectacle en molt poc temps, un mes aproximadament, però amb tota l'estructura del món professional, pensat perquè aquests joves artistes que estan a un pas de fer el salt tinguin experiències en aquest entorn.

El muntatge, amb una trentena d'artistes i música en directe, es va estrenar ahir en dues funcions de tarda i vespre que van tenir una molt bona rebuda del públic. Avui i demà, també hi ha sessions de tarda i vespre amb la sala pràcticament plena.