La Catalunya Central estrena un nou festival de música aquest estiu a l'aeròdrom de Sant Fruitós de Bages. Saltamos Village, l'empresa que el gestiona, organitza el cicle Sunset Music Sessions amb música en directe tots els dissabtes del mes d'agost.

La proposta portarà al centre de paracaigudisme de Barcelona noves formacions emergents com Alison Darwin, Neon Leon, Adeline, Solpops, i Tupé Band, que interpretaran peces de rock and roll, indie i pop acústic.

Els concerts es faran els dissabtes 1, 8, 15, 22 i 29 d'agost, a les 21h, amb entrada lliure i se celebraran a la zona del bar, a l'exterior, en un espai lúdic amb terrassa i piscina. L'assistència als concerts s'haurà de fer amb mascareta i respectant la distància de seguretat.

Els grups

?Alison Darwin (1 d'agost). Trio barceloní de música indie rock i post grunge. Combinen una potent veu femenina amb el baix, guitarra i bateria. Les lletres se centren en la crítica social i els dilemes existencials.

?Neon Leon (8 d'agost). El projecte de Jesús Calleja i Guille Garcia té el repte de convertir-se en un dels grups més destacats del pop nacional.

?Adeline (15 d'agost)

Cantautora francesa amb ànima britànica que proposa un repertori actual amb cançons de rock i pop.

?Solpops Versions (22 d'agost). Enèrgic grup de versions dels temes més actuals.

?Tupé Band (29 d'agost). Grup de rock and roll de Cerdanyola del Vallès nascut l'any passat. Ofereixen un repertori amb el rock de protagonista.