CometCon 2020, transformat en unes jornades culturals, d'exposicions, concursos i ponències que tindran lloc entre el 28 d'agost i 6 de setembre, posarà demà a la disposició del públic les entrades per a gaudir d'un total de 66 activitats.

En aquesta vuitena edició les localitats seran gratuïtes, però hauran de reservar-se amb anterioritat a la web http://cometcon.es/2020/ en comptar amb aforaments reduïts a causa de la situació sanitària. Es retiraran per rigorós ordre d'inscripció.

Youtubers, influencers, concurs de Cosplay, ponències de la comunitat maker, xerrades sobre el sector dels videojocs, exposicions de Star Wars, Lego, taules rodones i moltes més activitats tindran lloc a l'Antiga Escola de Comerç, el Centre de Cultura Antic Institut, el Museu Nicanor Piñole, la seu del Conceyu de la Mocedá de Xixón i el Centre Comercial Els Freixes.

Cada dia, en horari de 10.00 a 21.00 hores, hi haurà activitats per a tots els públics, des dels més petits fins als nostàlgics dels videojocs retro, passant pels aficcionats a les últimes tendències en oci alternatiu.

La CometCon albergarà també, la tarda del 29 d'Agost a les set, la gala dels premis nacionals de doblatge ReTake de l'associació OCEN, en format adaptat a les circumstàncies que estem vivint. Comptarà amb la presència, entre altres, de Carlos Ysbert, actor que posa veu a Espanya a Homer Simpson i nét del cèlebre Pepe Ysbert.

La convenció comptarà amb mesures de seguretat reforçades per tal de garantir el benestar de tots els assistents. Així, a les entrades anticipades se sumaran l'obertura de portes amb antelació, àrees parcel·lades, distància de seguretat de metre i mig, recorreguts marcats, neteja contínua i ús obligatori de mascareta en tots els recintes, a més de personal equipat que vetllarà pel compliment de tots els protocols. Les activitats es realitzen en equipaments amb plans d'autoprotecció supervisats i aprovats per les autoritats.