L'editorial feia temps que anava al darrere de la creació d'una no-va col·lecció pensada per al públic infantil i aquest 2020 finalment ha vist la llum Els Petits Tigres, que neix amb dos volums dedicats a Neus Català, lluitadora en favor dels drets humans i supervivent dels camps nazis, i la periodista i escriptora Montserrat Roig, que va destacar en la defensa del catalanisme i el feminisme. El públic al qual s'adreça són els nens i les nenes de 7 a 12 anys.

«Hi ha poca feina feta en català en aquest terreny», apunta l'editor Marc Garcés. Explicar la vida de persones que han destacat en el seu camp, des d'artistes a activistes, científics, polítics o esportistes, per exemple, és una mina que diversos segells han explorat amb encert -un dels casos més reeixits els d'Alba Editorial- i ara Tigre de Paper també fa el pas, i ho fa en català: «Són les vides d'homes i dones catalans amb una història per explicar i amb les quals pots gaudir i aprendre, gent que va contribuir a transformar la societat». L'editor afegeix que «també volem generar ganes de llegir als infants i interès per conèixer les aportacions que cadascuna d'aquestes persones van fer a la societat».

La intenció de Tigre de Paper és publicar «tres o quatre àlbums per any, i el proper, aquesta tardor, serà el que dedicarem a Salvador Puig Antich». Els autors sempre seran la parella formada pel solsoní Uriol Gilibets i l'il·lustrador David Agrio, amb l'assessorament històric de Carles Viñas.