26 de agost de 2020
26.08.2020
Regió7
FESTA MAJOR DE MANRESA

Instal·len una gran escultura, de 12 metres d'alçada, al parc del Secà de Manresa

De l'artista Tom Carr, forma part d'un nou itinerari a l'Anella Verda que unirà art, natura i cultura

26.08.2020 | 12:04
Instal·lació de l'escultura Vèrtex, de 12 metres d'alçada, aquest matí al parc del Secà |

Una gran escultura de l'artista Tom Carr lluirà a partir d'avui al parc del Secà de Manresa, a Bufalvent. Aquest dimecres al matí s'està instal·lant Vèrtex, una creu de 12 metres d'alçada que respon al desig d'agrair la tasca duta a terme pels nombrosos col·lectius que han fet un esforç continuat per vèncer la pandèmia de la covid-19 i que, a hores d'ara, continuen actius. 

La inauguració de l'escultura està prevista per a aquest dissabte, 29 d'agost, a les 8 del vespre. 

Manresa estrena durant aquesta festa major un nou itinerari a l'Anella Verda que unirà art, natura i cultura. Es tracta del projecte de 'land art' titulat Microscopies, una proposta que neix amb una clara vocació de continuïtat: en cada edició es realitzaran diverses obres efímeres i una de permanent, amb la idea d'anar incrementant, any rere any, les peces artístiques que podrem trobar a l'Anella Verda.

En aquesta primera edició, durant les tardes de divendres 28 i de dissabte 29 d'agost, es presentarà l'obra permanent Vèrtex. Durant les tardes del 28 i 29 d'agost també es presentaran les sis obres efímeres, que s'aniran realitzant en el transcurs de les hores i que estaran signades pels artistes Javier Olaizola, Ona Trepat, Ester Fabregat, Mònica Campdepadrós, Anna Serra i Maria Ribera i Alèxia Lleonart.

Més informació del nou itinerari aquí.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.