La Sala d'Exposicions del Centre Cultural el Casino acull aquest divendres, 4 de setembre, a les 19 h, una visita comentada de l'exposició "Elogi del malentès", que anirà a càrrec de la comissària Joana Hurtado. Les persones interessades a participar caldrà que s'inscriguin a través del correu centrecultural@ajmanresa.cat o bé al telèfon 93 872 01 71, atès que l'aforament és limitat.

La mostra d'art contemporani del Programa d'Arts Visuals de la Diputació de Barcelona "Elogi del malentès" es una mostra itinerant que es va estrenar a Manresa el 27 d'agost i es podrà visitar fins al dia 25 d'octubre.

En aquesta exposició, catorze artistes conviden a reflexionar sobre el conflicte que genera el malentès i l'ocasió de descobrir un nou punt de vista, en aquesta mostra col·lectiva, a cura de l'escriptora i investigadora independent, Joana Hurtado, actual directora de la Fabra i Coats - Fàbrica de Creació de Barcelona.

Les obres corresponen a les artistes Mar Arza, Cabello/Carceller, Lúa Coderch, Kajsa Dahlberg, Anna Dot, Dora García, Andrea Gómez, Núria Güell, Alexandra Leykauf, Mariona Moncunill, Mireia Sallarès, Batia Suter i Pilvi Takala. Les seves intervencions destapen els malentesos que hi ha darrere de percepcions comunes, ja siguin somnis, amor, sexe, amistat o el descobriment de la diversitat, per citar alguns exemples, i emplacen el visitant a fer-ne la seva pròpia lectura.