La programació per a públic familiar organitzada per Imagina't torna aquest dissabte, 5 de setembre, a la Sala Gran del Kursaal amb l'espectacle de titelles 'El monstre de colors' de la Cia. Tutatis. L'espectacle, que es podrà veure en dues funcions a les 17 h i a les 19.30 h, és una adaptació teatral del conte 'El Monstre de Colors' d'Anna Llenas.

El muntatge, pensat per a infants a partir de 3 anys, és un espectacle de titelles, amb música i colors per fer viatjar als més petits pel món de les emocions. El color groc vol dir que estàs content. El blau és la tristesa, el vermell la ràbia, el negre la por ... El verd ... Quin embolic! Cada color representa una emoció, però cal saber entendre-les per posar-les en ordre.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament per mantenir la distància social i l'ús de mascareta durant les representacions.

El proper espectacle de la programació d'Imagina't serà 'KL'AA, la teva cançó' de la companyia de la Cia. Inspira Teatre, el 19 de setembre, en dues funcions a les 17:30h i a les 19h a la Sala Petita del Kursaal.

Les entrades per veure 'El monstre de colors' tenen un preu de 8€ (6€ amb Carnet Imagina't i Carnet Galliner) i es poden comprar tant a les taquilles com per internet a www.kursaal.cat.