Pràcticament la totalitat de la programació artística de la Fira Mediterrània, que tindrà lloc del 13 al 18 d'octubre, serà presencial. En una edició marcada per la pandèmia, el certamen combinarà el format en línia amb el gros de les activitats adreçades exclusivament als professionals, que tindran lloc en format virtual, i els espectacles, que seran presencials per donar valor a les arts en viu. Les activitats presencials a Manresa es duran a terme des de la tarda del dia 15 d'octubre, amb l'espectacle inaugural a les 21h a la Sala Gran del teatre Kursaal amb l'estrena de la proposta conjunta dels Za!, les Tarta Relena i la MegaCobla, i s'allargarà fins al diumenge 18 d'octubre.

La fira ja ha engegat la venda i reserva d'entrades dels espectacles de la 23a edició. Per tal de poder controlar la capacitat i evitar aglomeracions, caldrà reservar seient o comprar entrada. Els espectacles d'aquest any seran majoritàriament de pagament, però tots a 5 ? per a l'entrada anticipada, i 10 ? si el tiquet s'adquireix el mateix dia de l'espectacle. Els muntatges programats a la Taverna de la Fira, ubicada al parc del Casino, seran tots gratuïts, però caldrà fer reserva d'entrada per tal de poder controlar la capacitat. Tot plegat sempre que no canviïn les condicions o restriccions per l'evolució de la pandèmia.

Abonaments a 15 euros

La Mediterrània ha creat diferents paquets que permetran veure quatre espectacles de pagament pagant l'entrada de només tres, a un preu total de 15 euros. En total, la fira ofereix quatre abonaments de temàtica diferent: dansa; arts escèniques; músiques per descobrir i músiques de la Mediterrània. La venda i reserva d'entrades es pot consultar al web de la fira ( www.firamediterrania.cat).