Tom&Cherry

És el grup del qual forma part Josep Rovira (guitarra i veus), juntament amb Dídac Azuaza (guitarra i veus) i Lluc Rovira (cello). Els tres joves presenten un senzill acústic, i combinen temes propis d'estils molt variats amb versions, sempre amb un toc d'humor.

Sèlia

És un grup format per tres noies: Anna Mosseguí (veu), Àuria Iglesias (violí) i Laia Tatgé (teclat), que combinen versions de diferents estils i temes propis. I ho fan seguint el fil d'obres amb un potent missatge.

Arlet

El grup manresà desgrana històries quotidianes que retraten l'amor, l'amistat o el pas del temps a través d'un pop artesanal i càlid al seu primer àlbum d'estudi, titulat Mil raons. Integren el grup Xevi Serra (veu i guitarra), Maria Oliva (teclat, harmònica, acordió i veu), Albert Santcristòfol (baix, guitarra i veu) i Miquel Oliva (bateria i percussió).

Entre d'Altres

És un projecte musical impulsat per tres joves cantautors manresans que busquen noves sonoritats. Només toquen temes propis en format acústic d'estil eclèctic. Guanyadors el 2018 del concurs de grups locals Llumplugged, un any després van presentar el seu primer disc, Va per tu. Els components del grup són Marc Estiarte (guitar-ra i veu), Carles Serra (guitarra acústica i veu) i Albert Santcristòfol (baix i veu).