Carles Puigdemont presentarà el seu llibre «La lluita a l’exili» sobre el Procés aquest dimarts a Manresa. L’acte, organitzat per l’editorial La Campana, tindrà lloc a les 7 de la tarda al pati del Casino i l’expresident de la Generalitat hi participarà per videoconferència. Hi seran presencialment el periodista i autor del llibre, Xevi Xirgo; el vicepresident de Junts per Catalunya, Josep Rius; i Pep Garcia, que moderarà l’acte.

En l’acte també es parlarà del primer llibre en el què Puigdemont va fer pública les seves vivències: «M’explico. De la investidura a l’exili». «La lluita a l’exili» és la continuació de «M’explico» i repassa la trajectòria del president des de finals del 2017 fins a principis del 2020.

«M’explico. De la investidura a l’exili», el primer dels dos volums de converses entre el 130è president de la Generalitat, Carles Puigdemont, i el periodista Xevi Xirgo, director d’El Punt Avui, ha arribat als 55.000 exemplars impresos, comptant només els de l’edició en català. La segona entrega, «La lluita a l’exili», va arribar a les llibreries el dia 10 de setembre i ja ha aconseguit situar-se entre els títols més venuts, segons Penguin Random House.

L'assistència a la presentació és gratuïta, però l'aforament és limitat i cal reservar invitació al web de l'editorial.