Espectacles de la temporada passada ajornats a causa de l'aturada per la covid-19, i d'altres de nous com els concerts de Blaumut (13 de novembre), Pau Riba (27 de novembre) i el de Cap d'Any de la Unió Musical del Bages formaran part de la graella del teatre Kursaal per als mesos de novembre i desembre. En total, l'equipament va posar ahir a la venda les entrades d'una vintena de propostes que es concentraran en gran part a la Sala Gran i a la Sala Petita, que mantindran la reducció de la capacitat i totes les mesures sanitàries vigents.

Música. Dins la programació musical també s'inclou El Kanka, que recupera el concert del 17 d'abril, ara en dues funcions el 7 de novembre per tal de poder complir les mesures de seguretat vigents. Pel que fa al cicles de música a la Sala Petita, el Gust de Jazz (amb Dani Nel·lo el 8 de novembre, recol·locat de la temporada passada i pel qual ja hi ha les entrades exhaurides), d'Arrel (Marcel Casellas Trio el 19 de desembre, que havia quedat suspès el 30 de maig passat) i també del cicle ¾ de Música a la Plana de l'Om, amb Arnau Morell Spawn Quintett, el 8 de novembre.

Teatre. Quant a la programació de teatre, la Sala Gran acollirà el 21 de novembre la producció de Dagoll Dagom, La Brutal i T de teatre T'estimo si he begut, d'Empar Moliner, dirigida per David Selvas. El 28 de novembre també pujarà a l'escenari de la Sala Gran Els Brugarol, de Ramon Madaula. Al teatre Conservatori s'hi representarà Kràmpack, de Jordi Sánchez, que es podrà veure el 14 de novembre i que torna a escena amb nou repartiment després de l'èxit que va tenir el 1995. Pel que fa a la Sala Petita, els berguedans Tràfec Teatre hi portaran La delació el 26 de novembre. La programació teatral la completen 2 espectacles de Sala Gran que ja eren a la venda: Rey lear, de Shakespeare (12 de novembre) i Viejo amigo Cicerón, amb Josep Maria Pou (12 i 13 de desembre), tots dos reprogramats del 14 de març i del 16 i 17 de maig, respectivament.

Òpera. El gènere líric tornarà al Kursaal amb La flauta màgica, de Mozart, amb els Amics de l'Òpera de Sabadell el 15 de novembre. I també la sarsuela, el 6 de desembre amb L'home és feble, que combina aquest gènere musical barrejat amb dansa urbana i música fusió, estrenat la darrera edició de la Fira Mediterrània a l'Anònima de Manresa. La Sala Gran també acollirà l'1 de novembre Beethoven, el cant dels pobles, un concert impulsat per Amaresc amb Kallias Ensemble.

Imagina't i Platea Jove. Pel que fa al cicle per a públic familiar Imagina't, el teatre Conservatori acollirà el 7 de novembre La princesa amb texans de la companyia Sgratta, i el 21 de novembre Menuda comèdia de la companyia Jordi del Río. A la Sala Gran del Kursaal hi haurà també el 29 de novembre Beatles for kids a càrrec de la banda tribut a Beatles Abbey Road; així com l'espectacle Que bèstia! de Tortell Poltrona, el dia 1 de novembre, adreçat a tots els públics. Pel que fa a Platea Jove, aquesta temporada inclourà l'espectacle PEREformace del mag solsoní Pere Rafart, el 20 de novembre al teatre Conservatori.

Dansa. La dansa arribarà a la Sala Gran del Kursaal el 6 de novembre amb Trama, una proposta de Roser López Espinosa, dins d'una nova edició del festival Batecs. Per la seva banda, els Brodas Bros tornen el 4 de desembre amb Around the world, un muntatge espectacular de dansa urbana, mapatges, projeccions i làsers.

Gent Gran. Ahir també es va posar a la venda l'espectacle del cicle de Gent Gran Emili Vendrell, la veu del poble programat per a l'11 de novembre, i el 9 de desembre es recupera el concert que La Principal de la Bisbal havia de fer el 25 de març passat.