La Sala Petita del Kursaal acollirà aquest dijous, 1 d'octubre a les 20h, la representació d''Anthropos enamorat', a càrrec de la companyia solsonina Altreatre i dins de la programació Kilòmetre Zero d'aquesta temporada. Es tracta d'un muntatge basat en textos de Txèkhov i música de Txaikovski.

Un grup de soldats russos decideix explicar-se històries per passar la nit. Ells mateixos adopten els rols dels diferents personatges, construint el relat que reciten els narradors. En la primera història, l'ingenu Riàbovitx cau en l'espiral fantasiosa de l'amor imaginat, i en la segona, l'esquerp Bélikov balla la dansa de l'amor inesperat. Però és amor de debò o el que la societat els ha volgut fer creure que era amor? Aquesta és la sinopsi d''Anthropos enamorat', la primera obra de la companyia solsonina Altreatre. L'obra està dirigida per Arnau Abella, basada en textos del dramaturg rus Txékhov i en música de Txaikovski.

Les entrades a l'espectacle 'Anthropos enamorat' tenen un preu de 12€ (10€ amb carnet Galliner, menors de 25 anys, majors de 65 i Escoles de música) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, o per internet a www.kursaal.cat. Per garantir les mesures de seguretat i control, com a novetat d'aquesta temporada la sala petita del teatre Kursaal disposa de butaques numerades.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant l'espectacle.