L'humorista Peyu presentarà aquest dissabte al teatre Kursaal de Manresa "El gallardo español", el seu quart muntatge en solitari. Se'n farà una única funció, a les 20.30 h.

Després de 10 anys de teatre, combinats amb les seves aparicions a la ràdio i la televisió, l'actor ha anat definint un segell propi. En aquesta ocasió, l'actor posa en escena un clàssic de la literatura castellana: 'El gallardo español', de Miguel de Cervantes. Es tracta d'un espectacle íntegrament en castellà on l'escenari de l'etern conflicte entre moros i cristians serveix d'excusa per explicar una història d'amor prohibit. Peyu és l'encarregat d'interpretar tots els personatges: Alimuzel, Don Fernando, la princesa Arla....

Les entrades per ceure 'El gallardo español' tenen un preu de 20 € i de 18 € per als majors de 65 anys, menors de 25 i amb Carnet Galliner i es poden comprar tant a les taquilles com per internet a www.kursaal.cat. Durant l'espectacle, afirma el teate, s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant la funció.