A ltafulla: Tot és possible, una sèrie de quatre capítols gestada a la Catalunya Central i que narra les desventures i il·lusions dels personatges d'aquesta localitat costanera juntament amb els d'un fictici Sant Feliu, veurà la llum el 18 de desembre a la Sala Gran del Kursaal. L'estrena es farà a les 20.30 h i les entrades es posaran a la venda a partir del 15 d'octubre.

La sèrie, nascuda a l'institut Lluís de Peguera en format de treball de recerca de la mà de Marc Comabella i Mireia Ferré, consta de quatre capítols d'uns quaranta minuts amb un repartiment majoritàriament de la Catalunya Central provinent del món teatral amateur, però també semiprofessional i professional sorgit d'escoles com Eòlia i Nancy Tuñon. La direcció la signa Marc Comabella, que també és l'autor del guió, amb Ramon Carreté i Mireia Ferré.

El rodatge d' Altafulla es va realitzar, durant vuit mesos gairebé ininterromputs, el 2016 amb un ampli desplegament de professionals tècnics amb formació sòlida en centres com l'ESCAC que es van desplaçar des de Balsareny i Manresa fins a Altafulla, passant per Puig- reig, Berga, Súria, Artés, Navàs, Sant Joan de Vilatorrada i Barcelona, entre altres indrets.

Tot i la «modèstia» del pressupost i dels mitjans, el projecte ha tingut la participació d'unes 200 persones, amb tota l'estructura pròpia d'una sèrie professional i amb la col·laboració de noms com Miriam Ponsa i Marta Abella, i la supervisió final del projecte, d'Esteve Rovira.