Després de set mesos d'inactivitat per culpa de la covid-19, la sala manresana Voilà! torna a obrir les portes i a oferir música en directe tots els divendres i dissabtes. Ho farà a partir d'aquest divendres, 9 d'octubre, amb un concert de Pancho Varona, mà dreta de Joaquín Sabina i compositor de moltes de les seves cançons. L'endemà, dissabte, Jofre Bardagí celebrarà els 25 anys de Glaucs en format trio.

La setmana vinent, coincidint amb la Fira Mediterrània de Manresa, el Volià! oferirà l'humor del nou espectacle de Quim Vila (divendres 16) i les dues propostes guanyadores de Llumplugged 2020, la sisena edició del concurs musical del Bages que se celebra al mateix local. Trasttokats el dissabte 17 i Niño Remedio y su compadre el diumenge 18.

L'optimisme musical de Guillem Roma arribarà al Voilà el divendres 23 per fer un dels últims concerts de la seva gira. El dia 24, Marc Parrot es refugiarà al Voilà per presentar en petit comitè el seu últim treball "Refugi" i repassar els èxits dels darrers 15 anys. Des de Menorca arriba Cris Juanico amb la presentació oficial del seu nou treball "Sal Pols" el dia 30 i l'endemà acomiadarà el mes d'octubre la veu i les cançons de Miquel Abras i el seu "Fills del mar Tour".

La sala compta amb un aforament reduït i ha refet també els seus horaris programant bona part de les actuacions abans de les 10 de la nit per adaptar-se a la normativa vigent. Amb el canvi d'horari també s'oferirà l'opció de menjar abans, durant o després de cada concert.