Ja han començat els preparatius a la plaça Hospital per al rodatge a Manresa de "Las leyes de la frontera i basada en la novel·la homònima de l'escriptor gironí Javier Cercas. L'acció se situa a final dels anys 70 i a la plaça, l'equip d'art ha iniciat la recreació amb una font en una de les voreres, retolant diferents baixos, tapant les pilones i netejant els grafits de les parets. Fins al 20 d'octubre hi haurà diferents afectacions a la mobilitat i talls de trànsit a diversos punts de la ciutat, especialment a l'entorn de la plaça Hospital i carrers de l'entorn de la carretera de Cardona i els habitatges coneguts com els de l'Avecrem:

-Plaça Hospital: preparatius des d'avui. Dissabte, de 8 a 20 h (acabament de decorats). Rodatge del dimarts 13 al dissabte 17 d'octubre de 8 a 20 h; dimarts 20 d'octubre de 8 a 20 h. Afectacions: es tallarà el trànsit de vehicles de la plaça Hospital, carrer Sant Andreu i carrer Hospital des del carrer Sant Salvador. Es mantindrà el pas de vehicles autoritzats i de vianants per l'àmbit de rodatge de plaça Hospital de forma coordinada per personal del rodatge. L'accés i sortida de vehicles particulars als carrers Reparadores i Remei de Baix (CAP, Hospital i Residència de Sant Andreu) es realitzarà pel carrer Reparadores amb trànsit regulat per personal del rodatge. Es prohibirà l'estacionament dels àmbits de rodatge i del carrer Sant Salvador.

-Entorns de la carretera de Cardona i habitatges de l'Avecrem. Dilluns 12 d'octubre de 8 a 20 h. Afectacions: Es realitzarà talls de trànsit puntuals per al rodatge a la carretera Cardona, entre el carrer Fonollar i el carrer Martí i Pol; Carrer Francesc Moragas, entre el carrer Cós i carretera Cardona; Carrer Dibuixant Vilanova, entre carretera. Cardona i el carrer Prudenci Comellas; Passatge Sinera; Carrer Ferrer Vidal i carrer Cós, entre carrer Francesc Moragas i carrer Ferrer Vidal. Es prohibirà l'estacionament dels trams de carrers afectats pel rodatge i el carrer Prudenci Comellas, entre els carrers Dibuixant Vilanova i Dos de Maig. El divendres 9 i el dimarts 13 d'octubre es prohibirà l'estacionament del carrer Ferrer Vidal per a treballs de decoració.