La Sala Petita del Kursaal acollirà aquest dijous, 22 d'octubre a les 20h, un nou concert del Cicle el Club de la Cançó de la mà de Joan Isaac. El cantautor d'Esplugues de Llobregat torna a Manresa per presentar les cançons del seu darrer disc 'L'estació dels somnis'.

"L'estació dels somnis" se sustenta sobre dos grans pilars conceptuals, la passió i l'amistat, però tan musicalment com temàticament abasta arguments i estils ben diversos. En el concert d'aquest dijous a la Sala Petita, Joan Isaac estarà acompanyat pel pianista Antoni Olaf-Sabater, el guitarrista Josep Traver i també els dos músics bagencs Jordi Camp (baix) i Lluís Ribalta (bateria i percussió).

Un concert de presentació del seu darrer treball que, degut a les circumstàncies, gairebé s'estrenarà a Manresa. Aquesta és la tercera vegada que Joan Isaac visita El Club de la Cançó, precisament ell va ser l'encarregar d'inaugurar aquest cicle musical l'any 2001 amb un concert a EL Sielu i que va tornar a "reinaugurar" l'any 2016 quan la programació del Club va traslladar-se a la Sala Petita del Kursaal.

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures de seguretat recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament per mantenir la distància social i l'ús de mascareta durant les representacions.

Les entrades per al concert de Joan Isaac tenen un preu de 15€ (12€ amb carnet Galliner, menors de 25 anys, majors de 65 i Escoles de música) i es poden comprar a les taquilles del Kursaal, o per internet a www.kursaal.cat.