El jove santvicentí Sergi López serà el nou presentador del videopodcast "Cooltura Política" que torna a Cooltura FM. El programa començarà el pròxim 3 de novembre, a les 19 h, i s'emetrà cada dimarts en directe per la ràdio Cooltura FM.

López, després de presentar diferents formats a televisió, inicia una nova etapa professional a la ràdio i afirma que el programa mantindrà l'essència que tenia amb els antics conductors, on la pluralitat era la protagonista. «Convidarem totes les joventuts polítiques, com les del Partit Socialista, les de Vox o el Jovent Republicà, entre molts altres», explica el futur presentador.

El programa s'ocuparà de diferents registres per tal de tractar qüestions tant d'àmbit social com polític, i també de divulgació i entreteniment. L'actualitat, però, també tindrà un punt important en l'espai, ja que es tractaran els titulars setmanals. Cada programa es dedicarà a un concepte i es posaran diferents preguntes sobre la taula, buscant la resposta amb l'opinió de cada un dels membres de les joventuts polítiques que seran convidats al programa.

"Cooltura Política" es podrà seguir en directe a Facebook Live o a través del web de Cooltura FMCooltura FM. Els primers minuts de programa es podran veure al canal de televisió de TeveCat. Els programes també estaran disponibles en diferit a les principals plataformes digitals.