El Kursaal reprograma per a l'any vinent tres dels espectacles que s'havien de celebrar en aquestes dates en que s'ha suspès tota l'activitat escènica a Catalunya, concretament els concerts d'El Kanka i Blaumut i la representació d' El rey Lear. D'altra banda, els responsables de l'equipament confien poder dur a terme la funció de Flotados el mateix dia que es reobrin els teatres, ja que l'escenografia de l'espectacle del sallentí David Moreno i Cristina Calleja està muntada a la sala gran perquè s'havia de dur a terme el mateix dia en que van entrar en vigor les noves restriccions.

Després de la primera onada de cancel·lacions, la passada primavera, el món de les arts escèniques torna a patir el virus en forma de clausura de sales i teatres. El Kursaal, però, manté el compromís de mantenir les propostes en cartell, encara que sigui d'aquí a uns mesos. Per aquest motiu, el concert del grup andalús El Kanka tindrà lloc el 23 de gener i, tal i com estava previst per a dissabte passat, amb doble funció a les 17.30 i 20.30 h. Per la seva part, Blaumut presentarà el seu últim disc, 0001, el 15 de gener (20 h).

La companyia andalusa Atalaya representarà El rey Lear, de Shakespeare, el 25 de març (20 h), aprofitant la gira que el grup realitzarà per Catalunya. El Kursaal encara té pendent de reprogramar altres vuit muntatges previstos inicialment durant el confinament cultural.

Des de l'administració del teatre ja s'han posat en contacte amb les persones que tenen entrades per a aquests espectacles ajornats. Durant aquest període de dues setmanes, les taquilles continuen obertes, de dimarts a dissabte (11-13 h i 18-20 h).