La pròrroga del tancament de l’activitat cultural, de moment fins al 22 de novembre, farà saltar de la graella del teatre Kursaal de Manresa cinc espectacles. Dos d’ells, l’òpera "La flauta màgica" l’obra de teatre "Kràmpack", aquest cap de setmana. L’equipament municipal ha decidit avui, abans que el govern concretés les noves dates, l'ajornament dels dos espectacles previstos per aquest cap de setmana, i es va posar en contacte amb les persones que tenien entrades dels dos muntatges.

L’únic espectacle que, de moment, ja té nova data és l’òpera de Mozart "La flauta màgica", amb els Amics de l’Òpera de Sabadell, que s’ha traslladat al dimecres, 16 de desembre a les 18 h. Les les entrades ja estan disponibles.

La resta de muntatges que es veuen afectats per la nova pròrroga comunicada ahir són "PEREformace", del mag solsoní Pere Rafart (divendres, 20 de novembre); "Menuda comèdia", de la Cia. Jordi del Rio (dissabte, 21 de novembre, inclòs en la programació d’Imagina’t) i "T’estimo si he begut", amb Dagoll Dagom, La Brutal i T de Teatre (dissabte, 21 de novembre). El teatre comunicarà properament si és possible reubicar-los en una nova data.