L'arquitecta Benedetta Tagliabue serà demà dimarts a Manresa per participar a la pròxima sessió del cicle de pensament Cosmògraf. La desescalada permetrà seguir de forma presencial la seva intervenció a l'Espai Plana de l'Om, amb una capacitat del 50 % i amb invitació prèvia.

La pandèmia ha obligat a celebrar la quarta edició del programa de pensament Cosmògraf, amb el títol «George Orwell. Cap on anem?», íntegrament en línia. Però els darrers canvis que rebaixen les restriccions socials i culturals, permetran celebrar la conferència del cicle de manera presencial. La xerrada es farà a les 7 de la tarda, i caldrà reservar prèviament les invitacions a la web del Kursaal ( www.kursaal.cat). També, com la resta del programa, s'emetrà online i es podrà seguir a través del canal de YouTube Manresa Cultura.

Tagliabue reflexionarà sobre els valors de l'arquitectura. L'acte serà conduït per David Closes, arquitecte i cap del Servei de Projectes Urbans de l'Ajuntament de Manresa.

Pel que fa a la que serà la darrera conferència d'aquest cicle, prevista per al dijous 26 i a càrrec del catedràtic de filosofia política Daniel Innerarity -que conversarà amb el director de Regió7, Marc Marcè- està pendent confirmar si es podrà realitzar de manera presencial, o si bé es farà en directe transmès per les xarxes.

Cosmògraf afronta aquest any el debat que plana a tot el planeta en un moment en què la pandèmia ha aguditzat les incerteses sobre el futur la vida i, també, sobre el control de l'individu.