24 de novembre de 2020
24.11.2020
Regió7

Josep Tomàs Cabot presentarà dijous el darrer volum de la seva «Narrativa catalana completa»

23.11.2020 | 21:24
Josep Tomàs Cabot presentarà dijous el darrer volum de la seva «Narrativa catalana completa»

Els actes al voltant dels premis començaran demà i inclouen les presentacions dels llibres d'Aleix Solernou, Josep Tomàs Cabot i Glòria Ballús, i, amb data i hora per determinar, la lectura dramatitzada de l'obra guanyadora del premi El Galliner 2019, titulada La col·lecció, de Xavier Gonzàlez Costa. Així, dimecres, a les 19 h, a l'Espai Òmnium de Manresa es presentarà La revolta del poble, d'Aleix Solernou (Edicions de l'Albí), a càrrec de Marc Marcè, director de Regió7, l'editor Jaume Huch i el periodista Aleix Solernou, autor del llibre (inscripció a https://ja.cat/Dlpml). 

Dijous, 26 de novembre, a les 19 h, també a l'Espai Òmnium, es presentarà el darrer volum de Narrativa catalana completa, de Josep Tomàs Cabot (Edicions de l'Albí) ,que inclou les novel·les  La cadena 2112, i una selecció de deu contes, amb un epíleg del traspassat Josep Maria Aloy. Hi participaran: l'autor; Llorenç Capdevila, escriptor; Jaume Huch, editor de L'Albí, i Fina Tàpias, actriu, vídua d'Aloy, que llegirà uns fragments de l'obra (inscripció a: https://ja.cat/ElFeM).

Quan a les presentacions de llibres, la darrera es farà dilluns, 14 de desembre, a les 19 h, a l'Espai Plana de l'Om. Glòria Ballús Casóliva, doctora en Musicologia i col·laboradora d'aquest diari, presentarà el treball guanyador del Premi Pare Ignasi Puig i Simon 2017: La música de l'entorn de Sant Ignasi de Loiola i de la Companyia de Jesús a la ciutat de Manresa ( reserva a www.kursaal.cat).

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.