La comèdia 'Kràmpack' de Jordi Sànchez, ja té nova data al calendari per la seva representació al Teatre Conservatori de Manresa. El muntatge, protagonitzat per Àlex Ferré, Mikel Iglesias, Jaume Casals i Lídia Casanova i que es va haver de suspendre el passat 14 de novembre, es podrà veure finalment el dissabte 5 de desembre a les 20h. El Kursaal ja s'ha posat en contacte amb les persones que tenen entrades d'aquest espectacle.

Kràmpack, el debut com a dramaturg de Jordi Sànchez, torna a la cartellera després de més de 20 anys sense ser-hi present dirigida per Pep Anton Gómez i protagonitzada per Jaume Casals, Lídia Casanova, Àlex Ferré i Mikel Iglesias.

El Pau, el Xavi i el José Luis han decidit anar a viure junts. El pis té quatre habitacions. Necessiten, per tant, una persona més: la Berta. Quin problema hi ha? La Berta és l'ex del Pau, i al Xavi i al José Luis els agrada. Tot i això, el Xavi i el Pau no s'hi estan de fer un Kràmpack de tant en tant. Només per passar-s'ho bé. De bon rotllo. Rotllo amic. No va de sexe, ni va d'amor€ Oi que no?

L'espectacle original, protagonitzat en el seu moment per Joel Joan, el propi Jordi Sànchez, Mònica Glaenzel / Ester Formosa i Eduard Fernández es va poder veure al teatre Conservatori l'any 1995.

Les entrades per veure 'Kàmpack' es poden comprar a taquilles del Kursaal (de dimarts a dissabte, d'11 a 13h i de 18 a 20:30h) o per internet a www.kursaal.cat. El preu és de 20 euros, (18 euros amb el Carnet Galliner i majors de 65 anys, i 6 euros, menors de 25 anys).