L'espectacle musical "El meu primer Nadal al Kursaal", que ja s’ha convertit en un clàssic de les festes nadalenques a Manresa, tornarà aquest desembre amb 6 funcions a la sala petita del teatre Kursaal els dies 27, 28 i 29 de desembre en doble funció, a les 16.30 h i 18.30 h. En aquesta ocasió, l'espectacle s’ha adaptat en un format especial però igualment proper, malgrat que la interacció entre actors i públic serà més reduïda. A més a més, la disposició de la sala serà en format teatre (a la italiana) amb les butaques numerades per mantenir la distància de seguretat entre els espectadors. Les entrades es posaran a la venda aquest divendres, 27 de novembre a partir de les 11 del matí a les taquilles del Kursaal i per internet a www.kursaal.cat

"El meu primer Nadal al Kursaal" és un espectacle del Servei Educatiu del teatre, que té com a protagonistes el Jan i la Júlia, els dos germans que ja han compartit amb molts infants un dia de la seva vida amb "El meu primer Kursaal", "La llegenda de Sant Jordi", "Jan i Júlia: benvinguda nanny!" i "Jan i Júlia: let's go camping’". En aquesta ocasió, conviden als nens i nenes a viure amb ells la màgia del Nadal.

"El meu primer Nadal al Kursaal", que s’ofereix des de fa 9 anys, és un espectacle adreçat a nens i nenes d’entre 2 a 5 anys. Un espectacle en què tots plegats cantarem cançons de Nadal, i no hi faltaran el tió, els reis mags, el pessebre, l'arbre de Nadal... i moltes sorpreses més.

Aquesta producció amb guió de Cristina Gonzàlez, compta amb la direcció de Sílvia Sanfeliu; i Sílvia Blavia i Albert Ruíz com a actors protagonistes; amb David Sisó al piano, Ernest Larroya a la bateria i Alexis Cabrillana, al baix; i Guillem Cirera en signa les coreografies.

Les entrades costen 10 euros, preu únic, i es poden comprar per Internet (www.kursaal.cat), a les taquilles del Kursaal (de dimarts a dissabte d'11 a 13 h i de 18 a 20.30 h), i una hora abans de la representació.