Buhos portarà el seu nou directe al Teatre Kursaal de Manresa el dissabte 19 de febrer. (20 h). Les entrades per a l´espectacle, que dirigeix Albert Pla, ja es van poder comprar ahir a la web www.kursaal.cat a 20 euros, preu únic, i a partir d´avui, també a les taquilles del teatre (de dimarts a dissabte, d´11 a 13 h i de 18 a 20.30 h).

Ahir al migdia el grup de Calafell va presentat la gira de l´espectacle Teràpia col·lectiva, que aquest hivern i primavera els portarà per teatres i auditoris d´arreu de Catalunya. A Manresa faran parada a la Sala Gran dins del marc de la Festa de la Llum que el 2021 organitza l´Associació Cultural El Galliner. La gira de Buhos començarà el 19 de desembre a l´Espluga de Francolí i, entre d´altres poblacions, també visitaran La Seu d´Urgell, el 30 de gener, i Martorell l´1 de maig. El 6 de novembre passat va veure la llum el nou disc de Buhos: El dia de la victòria, un nou treball que en menys d´un mes ha superat el milió i mig de reproduccions a Spotify. El disc disc té les col·laboracions de Miki Núñez, Suu, Lildami i Stay Homas.

La nova gira de Buhos es presenta en teatres i auditoris: en el context actual d´incertesa constant en el món de la cultura, el grup ha decidit muntar un projecte lluny de festivals, multituds i places majors.