El Teatre Ateneu La Verbena de Sant Joan de Vilatorrada acollirà aquest diumenge (18 h) l'espectacle "Llach Poeta", a càrrec de Joan Berlanga (textos) i Albert Flores (piano). "Llac Poeta" és un espectacle de caràcter intimista que transportarà els espectadors a un viatge per les cançons de Lluís Llach i les històries que aquestes expliquen, a través de la veu i la música, conjuntament i per separat. Un homenatge al cantautor.

El Teatre Ateneu La Verbena, tot i les restriccions perimetrals municipals, ha apostat per tirar endavant l'espectacle, complint totes les mesures de seguretat, aforament i distància que la situació actual requereix. Per assistir a l'espectacle, les entrades es poden comprar a través de la pàgina del Teatre Ateneu La Verbena (cliqueu aquí

Joan Berlanga

Actor de teatre amb formació musical de grau mitjà al Conservatori de Sant Cugat del Vallès. Ha realitzat cursos de cant amb Maria Cuadras i cursos d'interpretació amb Glòria Rognoni. Ha treballat amb directors com Txell Roda (El Árbol de la Ciencia, Carvalho contra Vázquez Montalbán), DolorsVilarasau (Teoria dels cossos, Fi de segle, Havel a escena, Històries de Sant Cugat, Poema de Nadal,Verdaguerianes, Una nit qualsevol, Àlias Pere Quart, Cambra Ferrater, Te mandaré mi corazón caliente, El Comunicat, Domna, Pedra i Sang, Sota la capa del cel,

ClemenKna&Carles, La Màscara, Les quatre estacions de l'amor segons William Shakespeare), Oriol Broggi (Homenatge Formosa), Guillermo Ayesa (Zalomé, L'esperit de Nadal), Jaume Mallofré (La Gavina) o Empar López (12 Homes sense pietat).

Ha fet de rapsode amb l'Orquestra Simfònica Sant Cugat a Il Maestro di Capella, Cançó d'amor i de guerra, La viuda alegre, Carmen, Le Villi i Somni d'una nit d'estiu. Amb el grup Quilapayún a La cantata de Sta. Mª de Iquique, amb Vicente Amigo a Poeta i amb Salvador Brotons a Història d'un Mil·lenni

Albert Flores

Inicia els estudis de piano amb la professora Mercè Font i de viola al Conservatori de Lleida amb Eduard Boleda. Posteriorment es gradua i obté el Titol Superior de viola al Conservatori de Música del Liceu, Barcelona, amb el professor Paul Cortese. Continua estudiant piano amb Antoni Tolmos i basa la seva trajectòria pianística en el llenguatge modern i del Jazz.

Ha estat viola titular de la Jove Orquestra Nacional de Catalunya i de l'Orquestra de l'Acadèmia del Gran Teatre del Liceu. Actualment és primer viola de l'Orquestra Simfònica Sant Cugat i col·labora amb l'Orquestra Simfònica del Vallés, l'Orquestra de Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya i l'Orquestra Clàssica Nacional d'Andorra, entre d'altres.

Actualment compagina la seva activitat concertística amb la docent, com a professor de viola, Llenguatge Musical i orquestra, a l'escola de música Aula 7 de Barcelona.