Fotografies, programes de mà, cartells... des de teatres i cinemes de Manresa en actiu fins a finals del XX. Aquest és el material gràfic que busca l'Associació Cultural El Galliner per recopilar-lo i documentar aquests espais culturals de la ciutat de cara al projecte 'Un passeig pels teatres i cinemes' de Manresa, un recorregut per a la ciutat seguint l'empremta d'aquests equipaments que serà una de les activitats que l'entitat prepara com a administradora de la Festa de la Llum d'aquest pròxim any 2021.

Les persones que disposin d'aquest material i vulguin col·laborar en el projecte, poden enviar un correu a galliner@galliner.cat, emplenar un senzill formulari a la web www.galliner.cat o deixar el seu contacte a les taquilles del teatre Kursaal i membres de l'entitat es posaran en contacte amb ells.

Alguns dels principals espais de la ciutat que han estat teatres i/o cinemes són el Teatre Nou, el teatre Goya, el cinema Olympia, el "coro" de Sant Josep, l'Ateneu, el teatre i cinema Apolo, el local de les Congregacions Marianes, l'Acadèmia de la Joventut Catòlica... Dels teatres Conservatori, Kursaal i Carlins ja es disposa de molt material perquè se n'han editat llibres.