La 43a edició del Carnestoltes infantil no tindrà enguany rua, a causa de la pandèmia, i en el seu lloc es podrà assistir, el proper 7 de febrer, al concert per al públic familiar que oferirà el grup Ambauka al pati de l'Anònima. Les entrades per participar en l'espectacle De cap per avall, al qual es convida els infants a anar-hi disfressats, es podran adquirir de forma gratuïta a partir del dimecres 3 de febrer a les 8 del matí a la web ajmanresa.fila12.cat.

De cap per avall és el nom del tecer disc de la formació que, des del 2008, ofereix concerts per a totes les edats amb una combinació de músiques populars i modernes. Ajuntament i Imagina't han previst dos sessions del concert (60 min.), a les 11 i a les 13 h. La capacitat serà de 370 localitats per a cadascuna de les dues sessions.

En el marc del Carnestoltes, també s'ha programat la projecció del film musical Ambauka i el fantasma Bubú, de 40 minuts, que per escoltar les cançons del concert. La pel·lícula es podrà veure els diumenges 31 de gener i 7 de febrer (18 h) a la web de l'Ajuntament.