El duet d'electro-pop més irreverent del panorama musical actual, Ladilla Rusa, actuarà en la nova edició del Vibra Festival. Serà el proper 16 de juliol, al pati del Palau Fira de Manresa. El 2017, Tania Lozano i Víctor F. Clares, periodistes i amics d'infantesa, van decidir fer música amb l'objectiu de divertir-se. I s'han convertit en un dels grups musicals més sorprenents del panorama nacional. A Youtube sumen prop de 50.000 subscriptors.

Princesas, Bebo (de Bar en Peor), Macaulay Culkin, cançons incloses al seu àlbum debut Estado de Malestar, són alguns dels èxits del grup que el 2019 va publicar la tecno-rumba KIIT y los coches del pasado, amb la discogràfica El Genio Equivocado, o el seu recent senzill pandèmic, A un metro y medio de ti.

Ladilla Rusa s'afegeix al cartell del festival manresà que va néixer en pandèmia l'any passat, promogut per la Casa de la Música i l'Ajuntament de Manresa i que tornarà aquest estiu del 18 de juny al 17 de juliol. De moment, amb els directes confirmats de Zoo (18 de juny), Oques Grasses (19 de juny), Ciudad Jara (23 de juny), Smoking Souls (3 de juliol), Els Amics de les Arts (9 de juliol) i Lágrimas de Sangre + Senyor Oca (17 de juliol). Les entrades (18 euros Ladilla Rusa) ja es poden adquirir a la web del festival vibrafestival.cat.