Megan Rapinoe és probablement la futbolista més famosa del món, tant per la seva talla esportiva com per la implicació que ha mostrat sempre en la causa feminista i la justícia social. En aquest llibre repassa la seva trajectòria vinculant els dos aspectes.

Explica la jugadora californiana que «sortir de l'armari, com decidir embarcar-se en una protesta, és una decisió íntima i ningú hauria de pressionar ningú a fer-ho». En poques paraules va expressar la necessitat d'entendre que la vida d'un mateix només li pertany a un mateix i tots els seus actes són decisions pròpies, com la que va prendre el 2012, pocs dies abans de començar els Jocs Olímpics de Londres, en fer pública la seva homosexualitat.

Dos cops campiona del món, una vegada medalla d'or olímpic i, el 2019, millor jugadora del món per la FIFA i Pilota d'Or: Rapinoe és una de les futbolistes més destacades de l'última dècada. Però la seva popularitat també l'ha alimentat el compromís amb causes com els drets de la comunitat LGTBIQ, la crítica a Trump, la denúncia del racisme i la reivindicació de l'equiparació salarial amb els futbolistes masculins, entre altres. Una esportista d'elit conscient del món en el que viu.