El director general de la Fundació del Gran Teatre del Liceu, Valentí Oviedo, és el convidat de la segona entrevista del cicle «Pessics de Vida» d’aquest 2021, que organitzen conjuntament la Demarcació Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya i l’Ajuntament de Manresa, a través del Centre Cultural El Casino. Oviedo repassarà la seva trajectòria professional i personal en una conversa amb el periodista Joan Barbé.

L’entrevista es farà el pròxim dimecres 24 de febrer a les 19 h a l’Auditori de la Plana de l’Om en una modalitat que combina l’entrada presencial i la difusió de l’acte en directe per Internet a través del canal del canal de Youtube de Manresa Cultura. L’aforament a la sala és limitat. Per accedir-hi cal disposar d’invitació. Podeu aconseguir-la en aquest enllaç https://kursaal.koobin.cat/index.php?action=PU_evento&Ev_id=4510 o a les taquilles del Teatre Kursaal.

Valentí Oviedo és també aquest any el pregoner de la Festa de la Llum de Manresa, en un acte que es farà el 19 de febrer, després de ser seleccionat en el procés participatiu impulsat per l’Associació Cultural El Galliner de Manresa, entitat administradora de la Festa.

El convidat

Valentí Oviedo és Llicenciat en Administració i Direcció d’empreses, gestor cultural i actualment director general de la Fundació del Gran Teatre del Liceu. De ben petit els seus pares el van apuntar a estudiar piano i d’aquí, segurament, sorgeix la seva passió i sensibilitat per la música, un fet clau en el desenvolupament de la seva vida professional. De treballar en el camp cultural li mou crear estratègies per la creació de nous públics, portar a la pràctica la cultura com a element transformador de les societats i la idea de què les institucions culturals s’han de construir des de la bona gestió. Quan el públic surt feliç del Teatre, és feliç, diu.

El cicle Pessics de Vida compta amb la col·laboració de Regió7, Canal Taronja, Nació Manresa, DO Pla de Bages, Llibreria Parcir i Llibreria Rubiralta.