La gira del grup musical Buhos arribarà aquest divendres, 19 de febrer a les 20h, a la Sala Gran del Kursaal amb "Teràpia col·lectiva", el primer espectacle de la formació pensat per teatre i que ha dirigit Albert Pla. El concert, que està inclòs dins la programació especial del Kursaal amb motiu dels 14 anys de la reinauguració del teatre, ja ha exhaurit totes les entrades.

Buhos es reinventen i presenten una obra musical inèdita que convida a un procés de treball interior i d'evolució personal. Un mètode curatiu de l'ànima a través de la sàtira, la reflexió, la crítica sense embuts i, sobretot, l'humor. Un espectacle catàrtic on els flamants i esperats nous temes de Buhos i els seus grans èxits prenen noves dimensions sota la direcció i mestratge d'Albert Pla.

Ideal per a tothom que senti que vivim temps grisos, els Buhos comparteixen vivències a tot color amb la vocació de fer d'aquest tractament un d'infal·lible per la felicitat, en un espectacle en el qual assistirem en exclusiva a la preestrena del nou disc "El dia de la Victòria".

Durant l'espectacle s'aplicaran les mesures recomanades per les autoritats sanitàries, amb una reducció de l'aforament i l'ús de mascareta durant tota la funció.