La Festa Major d'Hivern de Navarcles s'ha reinventat amb l'estrena de TANvisió, el primer programa d'entreteniment en streaming que va tenir lloc a l'Auditori Agustí Soler i Mas aquest diumenge 21 de febrer.

El nou format, compatible amb les mesures sanitàries i dirigit pel periodista de Regió7, Marc Morera, va comptar amb uns 500 espectadors durant la seva emissió -un centenar de persones in situ al Teatre Auditori, 388 al llarg de tot el directe emès per YouTube i un pic de 91 espectadors simultanis-. El programa es pot recuperar a Youtube o Twitch i ja supera les 700 visualitzacions.

Durant l’esdeveniment en directe, van passar per l’escenari diverses figures navarclines, com el pintor Arnau Farré, els patinadors Aleix i Laia Bou i el cuiner Marc Abad. També va tenir lloc una secció que profunditzava en la Festa Major i que conduïen les pubilles del municipi, Núria Pladellorens i Aina Franco.

En tot moment es va mantenir una sintonia amb el públic assistent, fins i tot, el plat que va cuinar en directe el xef Marc Abad, es va acabar sortejant al públic. Finalment, per tancar l'acte, la banda Moon Vision va oferir un concert en directe.

L'Ajuntament de Navarcles ha confirmat en un comunicat que el format TANvisió no serà únic de la Festa Major d'Hivern d'aquest 2021, i es preveu seguir utilitzant-lo en altres ocasions.