CineClub Manresa estrenarà el 28 de març el documental Hasél, condemnar el missatger, del director manresà Joan Garcia Codina, una aproximació al raper recentment empresonat, a qui Garcia Codina, va entrevistar el 2018. Precisament, ahir, a Manresa, es va fer una manifestació que va tallar el centre de la ciutat per demanar-ne l'alliberament (vegeu pàgina 26).

Com exlica l'entitat, en el treball, Pablo Hasél fa un recorregut biogràfic de la seva carrera artística i personal. Ell mateix explica, en primeríssim pla, el seu recorregut musical, complicat per les acusacions i judicis a què ha estat sotmès i que, finalment, el portaran a la presó. El seu pensament polític radical comunista i una posició ferma innegociable, de dir la veritat davant dels poders de l'estat i dels poders fàctics mediàtics, fan que el públic pugui conèixer un altra cara del polièdric artista.

Hasél, condemnar el missatger, tancarà la programació del març de CineClub i es projectarà amb la presència del seu director, a l'Auditori Plana de l'Om (18.30 h).