El director David Casademunt (Barcelona, 1984) ha iniciat aquest mes el rodatge de la seva primera pel·lícula 'La Bestia' amb la interpretació d'Inma Cuesta, Roberto Álamo i Asier Flores, segons ha informat Netflix, que l'estrenarà a partir del 2022. La producció de Rodar i Rodar es filma en un "impressionant" camp de Terol, en una proposta on la localització resulta "fonamental" per endinsar-se en la història, segons els productors Joaquín Padró, Mar Targarona i Marina Padró. 'La Bestia' és una pel·lícula de terror protagonitzada per una família que viu aïllada de la resta de la societat, i amb una tranquil·litat que es veu pertorbada per la presència d'una criatura aterridora que posarà a prova els llaços que els uneixen.

D'altra banda, la plataforma també ha anunciat l'inici del rodatge de 'Las niñas de cristal', la nova pel·lícula del director andalús Jota Linares per a Netflix després de '¿A quién te llevarías a una isla desierta?'. El director torna a comptar amb María Pedraza com a protagonista. L'actriu es posa a la pell de la substituta de la gran estrella del Ballet Clàssic Nacional després del suïcidi d'aquesta. Participen al film, que també s'estrenarà a la plataforma a partir del 2022, ballarins professionals, juntament amb Mona Martínez, Marta Hazas, Ana Wagener, Olivia Baglivi, Juanjo Almeida i Fernando Delgado.Arties, escenari d''A mil kilómetros de la Navidad'

També aquest febrer ha reprès el seu rodatge la comèdia nadalenca dirigida pel madrileny Álvaro Fernández Armero 'A mil kilómetros de la Navidad'. Primer ho ha fet a la petita localitat d'Arties, a la Vall d'Aran, i després a Benasque, i a altres localitats properes a Osca. El film estirarà unes setmanes més la seva producció en diferents localitzacions de Segovia, Madrid i Guadalajara. Juntament amb la protagonista, Tamar Novas, hi haurà Andrea Ros, Peter Vives, Fermí Reixach i Verónica Forqué. Aquest film arribarà a la plataforma el Nadal del 2021.

Així mateix, la plataforma ha celebrat l'estrena aquest divendres de la nova pel·lícula de Dani de la Orden, 'Loco por ella'; la comèdia romàntica 'Fuimos Canciones' basada en el bestseller d'Elísabet Benavent 'Canciones y recuerdos', i el thriller d'acció 'Xtremo', protagonitzat per l'especialista en arts marcials Teo García.

A partir del 2022 es podrà veure la ja anunciada 'Centauro', l'adrenalínic thriller dirigit per Daniel Calparsoro basat en la pel·lícula original 'Burn out' i protagonitzada per Àlex Monner, Begoña Vargas i Carlos Bardem. També, 'Amor de madre', una comèdia dirigida per Paco Caballero i protagonitzada per Carmen Machi i Quim Gutiérrez.