Denzel Washington, Rami Malek i Jared Leto (nominat a un Globus d'Or com a millor actor de repartiment) protagonitzen Pequeños detalles, un thriller policíac escrit i dirigit per John Lee Hancock que als Estats Units ha aconseguit la millor recaptació en sales des que va començar la pandèmia: uns 4,8 milions de dòlars que, ara, implica un autèntic èxit de taquilla. I això que Warner la va estrenar simultàniament en cinemes i en la plataforma HBO Max. Aquí arriba directament a la pantalla gran dels cinemes.

Un assassí en sèrie té aterrida tota una ciutat. El xèrif Joe Deke Deacon (Washington), enviat per un altre assumpte del comtat de Kern a Los Angeles, es veu embolicat en la recerca del criminal a les ordres del sergent Jim Baxter (Malek), una lluita contra corrent en la qual acabaran sortint esquerdes inquietants del seu propi passat.

Tot i un guió trampós, que no compleix tot el que promet, Pequeños detalles és un sòlid recorregut per la ment criminal: Quins petits errors cometem quan intentem dissimular els nostres horrors inconfessables? Ajuda l'ambient sever d'un film situat en la dècada dels 90 que recorda, inefablement, l'atmofera del thrillers clàssics als quals sembla voler emular com El silenci dels anyells o Seven, que, per cert, Washington va rebutjar.