27 de febrer de 2021
27.02.2021
Regió7

Plaer sobre dues rodes

26.02.2021 | 22:58

La gran extensió de la península Ibèrica, que comprèn els estats d'Espanya i Portugal, és idònia per recórrer en moto. Aquesta guia proposa la descoberta a fons del territori sobre dues rodes. Tot un plaer.

Confiant que la mobilitat restringida s'acabarà alguna hora, una bona manera de sortir a conèixer la península és aquesta guia, que revela quines són, a parer de l'autor, les millors carreteres per gaudir sobre una moto. No és un treball menor: Pardo ressenya fins a 332 vies idònies per als motociclistes.

Després de dècades de voltar sobre les màquines de dues rodes, l'autor sap que les carreteres que agraden als pilots són les que tenen un traçat ondulat, encant paisatgístic, poc trànsit i un bon estat de conservació. I és a partir d'aquest criteri que puntua les vies i en destaca les més excel·lents, un total de 76.

Pedro Pardo és un autor de llarga trajectòria en el camp de les guies motociclistes, amb milers d'exemplars venuts. En aquest nou volum, hi plasma l'experiència de 20.000 km recorreguts, que reparteix en set zones: Nord, Pirineu, Mediterrani, Centre, Sud, Illes i Portugal. Una cartografia detallada ajuda el lector a fer-se els seus propis itineraris i improvisar. L'essència del viatge.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook

Cartellera de cine

Bages Centre

Bages Centre

Consulta les pel·lícules i els horaris que es projecten a Manresa.