Sant Vicenç de Castellet inaugura aquesta setmana una exposició inèdita que reuneix per primera vegada tota la imatgeria popular del municipi. La mostra recull tots els elements dels gegants, bèsties, capgrossos i carotes, entre d'altres, que es poden veure coincidint amb els actes de Festa Major i altres dates assenyalades.

L'exposició inclou informació i característiques de tots els elements que durant els darrers mesos no s'han pogut veure a conseqüència de la situació de pandèmia. En aquest context, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Castellet proposa apropar i divulgar la cultura popular a la ciutadania i també al públic infantil. Dijous de la setmana vinent es programarà la xerrada Conèixer la imatgeria de SVC per apropar els principals elements de la mostra a la ciutadania.

Fins a finals d'abril

La mostra, que compta amb la col·laboració de la Colla de Geganters, es podrà veure a la Biblioteca Municipal Salvador Vives Casajuana fins a finals d'abril en els horaris d'obertura habituals de l'equipament. També es preveu que els alumnes de primària de les escoles de Sant Vicenç de Castellet visitin l'exposició durant les properes setmanes.