La 39a edició de La Setmana del Llibre en Català se celebrarà de nou al Moll de la Fusta de Barcelona, entre el 10 i el 19 de setembre, el doble de dies de l'any anterior. Com han explicat els organitzadors, seran deu dies en què el llibre i les revistes en català en seran els protagonistes.

L'any 2020, tot i la pandèmia, La Setmana es va celebrar amb un gran èxit de públic i vendes i va atreure més de 25.000 visitants en només 5 dies. Per fer-ho possible, el recinte del Moll de la Fusta es va adaptar per comptar amb totes les mesures de seguretat requerides per les autoritats.

L'experiència de l'any més excepcional de La Setmana, han destacat en un comunicat, "serveix de base per continuar en aquest emplaçament, que permet garantir l'adaptació de l'esdeveniment a la situació sanitària del moment, i implementar-hi millores per als expositors i visitants".

La 38a edició de La Setmana del Llibre en Català es va celebrar del 9 al 13 de setembre del 2020 i va acollir 380 activitats, 200 d'aquestes, signatures de llibres, en una edició traslladada al Moll de la Fusta.